Diensten

Waar heb jij ondersteuning bij nodig? Van het opzetten van de administratie, een ondernemersplan, belastingaangifte tot salarisadministratie; Administratiekantoor Valk helpt je!

Wij denken graag met je mee. Zo hebben wij het hoofdboekhoudpakket centraal op de computer zitten. Daarnaast wordt gewerkt met ‘Visma eAccounting’. Dit is een online boekhoudpakket waarmee werkzaamheden in de cloud gedaan worden. Zo kun jij je eigen administratie doen waarbij wij je ondersteunen of zelfs beperken tot controleren. Dit scheelt tijd en daarmee kost het je minder geld. De volgende diensten bieden wij standaard aan, maar we horen ook graag van je als je andere vragen hebt.

Administratie

Opzetten van de administratie
Een goed begin is het halve werk. Door een goede basis te hebben voor de administratie, bespaar je tijd, geld en energie. Wij geven je deze goede start.

Kas – en bankadministratie boeken
Het is noodzakelijk om alle betalingen te verwerken. Wij kennen de eisen van de Belastingdienst en ondersteunen je graag.

Debiteurenadministratie
Door inzicht te hebben in welke klanten nog moeten betalen, weet je wat er nog binnen moet komen aan uitstaand geld. Een goed beheer van deze administratie is daarom belangrijk. Wij kunnen dit voor je doen, inclusief bewaking en eventueel het inschakelen van een gerenommeerd incassobureau.

Crediteurenadministratie
Betalingen aan crediteuren worden verwerkt in de crediteurenadministratie. Zo weet je wat je nog moet voldoen aan bijvoorbeeld de leverancier en andere schuldeisers. Ook deze administratie kunnen wij voor je verzorgen.

Interim financiële dienstverlening
Ben je op zoek naar een ervaren medewerker voor de financiële afdeling van jouw bedrijf? Wij kunnen deze functie interim voor je invullen en eventueel coachen wij een nieuwe medewerker naar een ervaren medewerker.

Jaarstukken

Opstellen jaarrekening
Voor ondernemers met bepaalde rechtsvormen is het opstellen van een jaarrekening verplicht. Dit kun je zien als een financieel eindverslag van je bedrijf. Wij helpen je om deze financiële balans op te maken.

Ondernemersplan

Meeschrijven ondernemersplannen
De eerste stap naar een eigen bedrijf is het ondernemersplan. Om goed van start te kunnen, helpen wij je bij het schrijven van dit plan en beantwoorden wij je vragen op financieel gebied. Ook andere onderwerpen uit het plan kunnen met ons besproken worden. Onze ervaring helpt je verder.

Belastingaangiftes

Btw-aangiftes
De btw-aangifte moet je op tijd indienen bij de Belastingdienst. Dit werk kunnen wij voor je uit handen nemen door dit maandelijks, per kwartaal of jaarlijks te doen. Daarbij adviseren we je over fiscale voordelen en nieuwe ontwikkelingen.

Aangiftes inkomstenbelasting
Of je belasting moet betalen of juist terugkrijgt, hangt van je situatie af. Wij staan klaar voor particulieren, ZZP’ers en bedrijven met Vennootschap Onder Firma (VOF) als rechtsvorm. Door met de online aangiftesoftware ‘Nextens’ te werken, besparen we tijd en kosten dankzij de efficiëntie.

Analyses en prognoses

Inzicht in cijfers
Wil je graag inzicht in de financiële mogelijkheden van jouw bedrijf of een voorspelling van het komende jaar? Wij geven de cijfers betekenis zodat ze meer zeggen en jij weet waar je aan toe bent.

Salarisadministratie

Salarisadministratie
Een salarisadministratie bestaat onder andere uit loonstaten, loonstroken en jaaropgaves van het personeel. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, kunnen we dit werk voor je uit handen nemen.

Arbeidsovereenkomsten
Neem je nieuw personeel in dienst? Wij staan voor je klaar om te helpen bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst of het controleren van al bestaande arbeidsovereenkomsten.


De basis van elke organisatie is de administratie. Het is belangrijk dat deze up-to-date is om financiële tegenvallers te voorkomen. Het bijhouden van kennis en wijzigingen kan veel tijd kosten. Laat Administratiekantoor Valk je helpen zodat er meer tijd overblijft om te investeren in jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op.